Hirdetés

Hogyan méretezzük át gyorsan a fotóinkat?



|

A Cooltweak egy egyszerű megoldás, ami a Windows jobbgombos menüjébe épül be.

Hirdetés

Mára a legegyszerűbb képszerkesztő programok is komplex alkalmazásokká váltak, amelyek nem feltétlenül jelentenek szerencsés választást azok számára, akik alapvető szerkesztési feladatokkal is beérik. A Cooltweak egy az egyszerű szoftverek közül, amelyek gyorsan és hatékonyan használhatóak.

 

Az alkalmazás a Windows jobbgombos menüjébe épül be, és a böngészőnk megnyitása nélkül ad lehetőséget a közösségi oldalakon való megosztásra. Az egyes menüelemek teljesen átvariálhatóak, és egyéni műveletek is hozzáadhatóak. A Cooltweak csupán egy képre való kattintásnál jelenik meg, és előre beállított műveletek is kínál: például átméretezést vagy vízjelezést. A Cooltweak itt érhető el.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.