Hirdetés

Hogyan méretezzünk át képeket jobb gombbal?



|

A SendTo-Convert segítségével gyorsan és hatékonyan dolgozhatunk a fotókkal.

Hirdetés

Az egyre modernebb fényképezőknek köszönhetően a gépünkön lévő fotók már sokkal nagyobbak, mint a kijelzőink. Egy 2560p-s képet például amikor egy 720p-s vagy 1080p-s képernyőn nézünk, akkor semmi előnyünk nincs a képminőséget tekintve, azonban tárhelyből jóval többet fogyaszthatunk.

Az átméretezés akkor is fontos szempont, ha képeket szeretnénk megosztani vagy valahová feltölteni. Ha a kép ilyenkor kevésbé nagy, akkor a látogatók hamarabb elérik, és nekünk is kevesebb idő feltölteni. A SendTo-Convert egy olyan program, amely a jobb egérgombos menübe beépülve a fotók gyors átméretezésében segít. Az alkalmazásban saját profilt is beállíthatunk. A SendTo-Convert innen tölthető le.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.