Hirdetés

Hogyan mérjük a merevlemezünk teljesítményét?



|

A DiskMark gyorsan megmondja, milyen gyors az adattárolónk.

Hirdetés

Nem kell különösebb ok arra, hogy kíváncsiak legyünk, vajon mennyire gyors az adattárolónk. Még érdekesebb a kérdés, ha esetleg nemrég vásároltunk egy új HDD-t vagy egy SSD-t. A benchmark-eredményeket megjelenítő segédprogramok kiváltképp hasznosak lehetnek az effajta mérésekben: szerencsére számos ingyenes megoldásból is lehet válogatni. 

Hirdetés

A DiskMark például egy könnyűsúlyú alkalmazás, amelynek a segítségével az olvasási és írási teljesítményt is mérhetjük, de egyéb statisztikai adatokat is kapunk a végén. A program felhasználói felülete egyszerű, a maximális és minimális olvasási és írási sebességeket pedig érthető módon tálalja. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.