Hirdetés

Hogyan módosítsuk a fotók EXIF-adatait?



|

A Photo Data Explorer segít hozzáférni az EXIF-adatokhoz.

Hirdetés

A digitális fényképezők és az okostelefonok nem csak azért adnak nekünk szabadságot a fotózásban, mert gyakorlatilag bárhol és bármennyi képet készíthetünk a segítségükkel, hanem azért is, mert ezekhez extra információkat tudunk rögzíteni. A metaadatok között ugyanis megtalálhatjuk a kép készítésének helyét, idejét, a földrajzi koordinátákat, a fényképező gyártóját és típusát, illetve a kép készítéséhez használt beállításokat is. 

Hirdetés

Ezeket a metaadatokat másképpen EXIF-adatoknak is nevezik, a megtekintésükhöz pedig rengeteg képnézegetőből válogathatunk. Ilyen a Photo Data Explorer is, ami azonban nem csak az információk listázására, de a szerkesztésére is tökéletesen alkalmas. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.