Hirdetés

Hogyan módosítsuk a visszaállítási pontokat?



|

Az ingyenes System Restore Explorer lehetőséget nyújt a feladat elvégzésére.

Hirdetés

A Windows automatikus készít visszaállítási pontot, amikor egy új szoftvert telepítünk, drivert cserélünk. A rendszer-visszaállítással gépünket abba az állapotba hozhatjuk, amikor ezt még nem tettük meg - ha valami nem kívánt hatás lépne fel.

 

A Windows alapesetben nem engedi meg, hogy a visszaállítási pontok fájljait megtekintsük vagy egyet-egyet töröljünk. A System Restore Explorer egy olyan ingyenes alkalmazás, amely ellenben erre is lehetőséget nyújt. Az egyes mentési pontok be is tölthetőek vele egyedi fájlok másolása miatt (így nem kell egy teljes rendszer-visszaállítást végrehajtani). A program letölthető az alábbi oldalól.

 

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.