Hirdetés

Hogyan naplózzuk a fájlmódosításokat a Windowsban?



|

A Moo0 File Monitor figyeli a fájlokat és a mappákat a gépünkön.

Hirdetés

Amikor Windows rendszereken elindítunk vagy telepítünk egy programot, akkor nehéz megmondani, hogy vajon a háttérben mi történik. Azt tudjuk, hogy a CPU és a RAM kihasználtsága nőtt, és a Feladatkezelőből azt is látjuk, mi veszi ezeket igénybe, de sajnos valós időben már nem tudjuk követni, milyen fájlok lettek módosítva egy-egy folyamat során. 

Hirdetés

Szerencsére néhány ügyes segédprogramnak hála erre mégis van lehetőség. Az ingyenes Moo0 File Monitor például a fájlokat és a mappákat is képes figyelni, majd naplózni az ezekkel kapcsolatos változásokat úgy, hogy a gépünket nem terheli le a folyamat közben. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.