Hirdetés

Hogyan némítsuk le a kiválasztott programokat?



|

A SoundVolumeView segítségével külön profilokat hozhatunk létre.

Hirdetés

A Nirsoft neve számos apró, de hasznos segédprogrammal kapcsolatban lehet már ismerős. Tőlük származik a SoundVolumeView is, amelynek a segítségével külön profilokat hozhatunk létre az egyes alkalmazások hangerőszabályzásához. A mindössze 75 kilobájtos program lehetőséget nyújt minden egyes alkalmazás egyedi lenémítására is.

Hirdetés

Amikor egy elemet kijelölünk, a SoundVolumeView gyorsbillentyűk segítségével is tudja módosítani a kiválasztott program hangerejét, úgy, hogy a rendszerét és a többi alkalmazásét változatlanul hagyja. Az F7-tel és az F8-cal gyorsan némíthatjuk és adhatjuk vissza a hangerőt, míg a Ctrl+1 és Ctrl+2 1 százalékkal csökkenti vagy növeli, a Ctrl+3 és Ctrl+4 5 százalékkal, a Ctrl+5 és Ctrl+6 pedig 10 százalékkal csökkenti vagy növeli a hangerőt.  


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.