Hirdetés

Hogyan némítsuk le automatikusan az Androidot?



|

A SwiP képes Androidon magától lecserélni a profilokat.

Hirdetés

Az okostelefonokra elérhető alkalmazások között sok olyat találunk, amelyek képes automatizálni az egyes feladatokat, műveleteket. Meg lehet említeni például a népszerű Taskert Android platformon, amely hely, idő és esemény alapján is végre tudja hajtani amit akarunk. Míg ennek a legnagyobb hátránya, hogy fizetős, addig a SwiP segítségével ingyenesen is le tudjuk némítani az okostelefonunkat Androidon, feltéve, hogy erre a funkcióra van szükségünk. 

Hirdetés

A SwiP automatikusan képes váltani az egyes profilok között, a hangbeállítások mellett pedig a GPS, a Wi-Fi és a Bluetooth állapotát is megadhatjuk. A kiváltó tényező itt is lehet fizikai hely, de akár időpont is az automatikus váltásokhoz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.