Hirdetés

Hogyan nevezzünk át egyszerre több fájlt?



|

A Freename segítségével nem kell egyesével átírni minden kép vagy dokumentum nevét.

Hirdetés

Sok fájl egyidejű átnevezése igen csak fáradtságos munkává válhat, ha az egészet kézzel akarjuk elvégezni. Ha például képeket töltünk le a weboldalakról, például a Facebookról, sok véletlenszerű kiegészítést találunk a nevükben, amelyről később biztosan nem tudjuk azonosítani. Ilyenkor, ha meg is akarjuk találni később, nem árt átnevezni, rendszerezni ezeket a fájlokat.

Sok fájl esetén már érdemes használni egy segédprogramot, amely képes tömeges átnevezésre. A Freename egy olyan eszköz, amely nem csak elő- és utótagokat képes hozzáfűzni a dokumentumok neveihez, de a meglévőt is szerkeszthetjük. A több mappát is támogató programban bármelyik telepített szövegszerkesztővel átírhatjuk a fájlneveket, és a keresés és csere funkció is támogatott. A Freename innen szerezhető be.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.