Hirdetés

Hogyan nevezzünk át egyszerre több fájlt?



|

A FiRE számára mi adhatjuk meg a szabályokat és az átnevezésre váró fájlok csoportját.

Hirdetés

A Windows-ban való fájlátnevezéskor két lehetőségünk van. Az egyik, hogy egyenként írjuk át minden dokumentum nevét, a másik pedig, hogy az összeset egyszerre nevezzük át. Utóbbi esetben viszont minden ugyanazt a nevet kapja, a végén egy szériaszámmal. Ezért ilyenkor érdemes inkább egy harmadik féltől származó program segítségét hívni - ilyen például a FiRE.

Az alkalmazás lehetőséget ad az átnevezési szabályok létrehozására és az átnevezésre váró fájlok csoportjának megadására is. A nevekhez kulcsszavakat fűzhetünk, üres karaktereket szúrhatunk be, de még a metaadatokat is hozzáfűzhetjük a nevekhez. A program az alábbi linkre kattintva tölthető le.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.