Hirdetés

Hogyan nézzük meg a közelünkben lévő Wi-Fi-hálózatokat?



|

A WifiInfoView minden elérhető információt összegyűjt egy ablakban.

Hirdetés

A NirSoft többek között arról ismert, hogy felhasználóbarát és egyben minimalista alkalmazásokat fejleszt. A WifiInfoView sem más, a hordozható program ugyanis minden szükséges információt képes megjeleníteni a közelünkben lévő vezeték nélküli hálózatokról, egyetlen ablakban. 

 

A WifiInfoView megjeleníti az egyes hozzáférési pontok SSID-ját, a Mac címét, a PYP típusát, a jelerősségét, a használt frekvenciát, illetve még sok mást, például a router típusát is. Az adatok csoportosítása más nézetekbe is rendezhető, illetve az információk frissítésének intervalluma is szabadon állítható. A program ide kattintva szerezhető be.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.