Hirdetés

Hogyan nézzünk a rövidített linkek mögé?



|

Néha nem árt tudni, mi van a lerövidített hivatkozások mögött, ebben segít például at Unshorten.it.

Hirdetés

Lerövidített linkekkel manapság mindenhol találkozhatunk, főleg a twitteres üzenetekben. Bármilyen kényelmesek is ezek a megoldások, a valóságban trójaik is lehetnek: olyan hivatkozások, amelyek személyes információt tulajdonítanak el, vagy éppen kártevővel fertőzik meg a gépünket.

Nem árt tehát biztosra menni az ilyen hivatkozásokkal, még akkor is, ha esetleg a böngészőnk vagy antivírus-csomagunk is kínál kártékony oldalak elleni védelmet. Az egyik kiváló alternatíva az Unshorten.it, amely megmutatja, hová vezet a rövid link. Ezzel egyidőben megjelenít egy képernyőképet is az oldalról, valamint a Web of Trustot segítségül hívva megmondja, mennyire biztonságos az adott weboldal.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.