Hirdetés

Hogyan növeljük a Firefox címsorának betűméretét?



|

Az oldalak mérete mellett a címsort is nagyobbá tehetjük.

Hirdetés

Mindegyik böngésző rendelkezik olyan funkcióval, amelynek hála egy böngészett weboldalt vagy annak betűméretét felnagyíthatjuk, így megkönnyítve a böngészést és kevésbé terhelve a szemeinket.

 

Azonban a böngészők címsora ugyanolyan kicsi marad a fentebbi helyzetben is. Ezt a problémát küszöböli ki Firefox alatt az úgynevezett "Make address bar Font Size bigger" nevű kiegészítő, amely amellett, hogy a címsor betűméretét felnagyítja, a legördülő javaslatokat is kinagyítja. Ez nem csak a nagyobb felbontások miatt jöhet jól, de például azt is kényelmesebben megnézhetjük, hogy egy vásárlás közben biztonságos weboldalon vagyunk-e. Az addon itt érhető el.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.