Hirdetés

Hogyan nyissuk meg a kezdőlapot az új lap gombbal Firefox-ban?



|

Egy kiegészítőnek hála az Új lap megnyitása gombot is testreszabhatjuk.

Hirdetés

A Mozilla Firefox böngészőjének a fülsorában található az Új lap megnyitása gomb (+), amely alaphelyzetben egy üres oldalt nyit meg. Ennek átállítására sajnos alaphelyzetben nincs lehetőség a böngészőben, azonban egy kiegészítővel lehet segíteni a problémán.

 

Az úgynevezett NewTabURL képes arra, hogy az új lapnak megváltoztassa az URL-címét. Ennek köszönhetően a gomb lenyomása után kaphatunk üres oldalt, megnyithatjuk a kezdőlapunkat, megnyithatjuk az éppen aktuális oldalt, vagy megadhatunk egyedi webcímet is - ebből a négy beállításból választhatunk. Szintén beállíthatjuk az addonban, hogy mindig tartson nyitva egy új lapot, vagy akár azt is, hogy a megnyitása után jelölje ki az URL-t. A kiegészítő itt tölthető le.

 

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.