Hirdetés

Hogyan nyissuk meg a legutóbb bezárt mappákat és programokat?



|

Az UndoClose a böngészőkben megismert funkciót hozza el Windows 7 alá.

Hirdetés

A modern böngészőkben lehetőségünk van egy billentyűkombinációval megnyitni a legutóbb bezárt lapokat. A Windows 7 nem kínál ilyen funkciót, azonban az ingyenes UndoClose segítségével felruházható vele. 

 

Az UndoClose követi a megnyitott mappákat és alkalmazásokat. A háttérben futó alkalmazás az értesítési területről figyel, és amikor bezárunk valamilyen mappát, akkor a Ctrl + Shift + F billentyűkkel újra megnyithatjuk azt. Programok esetében ugyanez a helyzet, a Ctrl + Shift + A kombináció használatával. A billentyűkombinációk a program beállításain belül módosíthatóak, illetve az alkalmazás egy listát is ad a nemrég megnyitott mappákról, programokról. A Windows 7 alatt használható UndoClose innen tölthető le.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.