Hirdetés

Hogyan nyissunk meg linkeket a Chrome-ban a Firefox alól?



|

Több szituációban is megmenthet minket az Open In Chrome.

Hirdetés

Az Open In Chrome nevű kiegészítő több szituációban is jól jöhet, amikor a Firefox böngészőt használjuk. Az addon képes arra, hogy az éppen megnyitott füleket a Google Chrome-ban is elindítja. Ez nem csak fejlesztők számára lehet hasznos, hiszen ha a Firefox-ban rengeteg oldal van nyitva, a böngésző jelentősen belassulhat, de ha más okból váltanánk gyorsan böngészőt, akkor is kellemetlen lenne egyesével másolni a linkeket.

 

Az Eszközök menübe beépülő kiegészítőt úgy is elindíthatjuk, ha az Alt gomb lenyomása mellett annak az ikonjára kattintunk. Ha csak egy adott oldalt nyitnánk meg a Chrome-ban, akkor azon nyomjunk jobb egérgombot, és válasszuk a menüben feltűnt új parancsot. A kiegészítő itt érhető el.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.