Hirdetés

Hogyan orvosoljuk a Windows Phone 7- és a Zune-eszközök problémáit?



|

A legújabb Microsoft Fixit alkalmazás a fenti eszközök driver- és kapcsolódási hibáit hivatott megoldani.

Hirdetés

A Windows Phone 7-és a Zune-eszközök tulajdonosai számos esetben találkozhattak olyan problémákkal, hogy a Windows rendszerek nem voltak képesek tökéletesen felismerni a készüléket, vagy jól feltelepíteni egy adott drivert, esetleg folyamatosan hibaüzeneteket mutattak.

 

A Microsoft legújabb Fixit alkalmazása ezeken a hibákon igyekszik segíteni. Ha egy Windows Phone 7-, Zune- vagy Zune HD-alapú készüléket csatlakoztatunk a PC-nkhez, a Fixit segít felismerni az eszközt. Ezen kívül automatikus megoldásokat kínál a driverproblémákra is, illetve az általánosabb hibaüzenetekre. Az új Fixit alkalmazás itt található.

 

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.