Hirdetés

Hogyan osszuk meg fájljainkat a BitDefender felhőjében?



|

A Safebox 2 GB tárhelyet biztosít, amit több eszközről is elérhetünk.

Hirdetés

A BitDefender a felhő-alapú adattárolásban is képviselteti magát, a Safebox nevű szolgáltatással. Ennek keretében 2 GB ingyenes tárhelyet kapunk, ami a prémium felhasználók esetében 60 GB is lehet. Az online tárhely szinkronizációt és megosztást is lehetővé tesz, több eszköz között is.

 

A valós időben menteni képes Safebox a feltöltött fájlokat titkosítva tárolja a BitDefender szerverein. A fájlok közvetlen kezelhetőek bármilyen internetképes eszközről, de offline is elérhetőek a mobil eszközökön. A Safebox a Windows XP, Vista és 7 mellett kompatibilis az Android 2.2-t futtató eszközökkel is, de hamarosan iOS-re is érkezik. A Safebox Windows-os változata itt érhető el, míg Android-alapú eszközre itt kell keresnünk.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.