Hirdetés

Hogyan rajzoljunk a képernyőre?



|

Az Epic Pen segítségével bárhol és bármikor rajzolhatunk Windows alatt a képernyőre.

Hirdetés

Az Epic Pen egy olyan nyílt forráskódú alkalmazás, amely lehetővé teszi, hogy Windows operációs rendszerek alatt bármikor és bárhová rajzolhassunk. Elsőre talán kissé feleslegesnek tűnik a funkcionalitását tekintve, azonban számos helyzetben jöhet jól egy effajta segédprogram a monitor előtt. 

A prezentációk vagy közvetítések alkalmával könnyedén kiemelhetjük a lényeget, vagy egyes elemeket, még akkor is, ha akár különböző alkalmazásokban akarunk dolgokat megmutatni. Az Epic Pen segítségével toll és kiemelő módokban is tudunk rajzolni, de akár radírozni is. A beépített gyorsgombokkal azonnal válthatunk a funkciók között is. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.