Hirdetés

Hogyan rejtsük el az ablakainkat egyetlen billentyűkombinációval?



|

Az UltraHide akár jelszóval is képes védeni az elrejtett ablakokat.

Hirdetés

Az UltraHide egy olyan ingyenes alkalmazás, amely egyetlen billentyűkombináció lenyomása után elrejti akár az összes megnyitott ablakunkat. Az UltraHide egyike azon kevés programoknak, amelyek pluszként azt is lehetővé teszik, hogy az elrejtett ablakokat jelszóval védjük a megtekintés ellen.

 

Az elrejtett ablakok előcsalogatásához saját jelszót választhatunk, ha nem tesszük, ez alapesetben "123" lesz. Ha a mezőt üresen hagyjuk, akkor a program nem kér majd jelszót. A beállítás után a program a tálcára kerül, nekünk pedig csak ki kell választanunk a gyorsan eldugni kívánt ablakot, és megnyomni az Alt + Ctrl + Szóköz billentyűket. Sajnos a kombináció nem cserélhető le egy kényelmesebbre. Letöltés itt lehetséges.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.