Hirdetés

Hogyan rejtsük el a Windows 8 Intéző menüszalagját?



|

Van megoldás, ha nem szeretjük az Office-ból megismert menüszalagot.

Hirdetés

A Windows 8 CP-ben az Intéző már megújult menüvel fogad minket, ami az Office programcsomagból lehet ismerős, ugyanis egy menüszalagról van szó. Az újdonság egyértelmű fejlődést jelent, hiszen számos funkció gyorsan és könnyen hozzáférhetővé vált, azonban kétségtelen, hogy az új felület több helyet vesz el a képernyőből.

 

Ha ez valakit, például egy netbookon vagy tableten zavar, szerencsére van rá megoldás. Bár a Windows 8 registry-jének segítéségével már nem lehet eltüntetni a menüszalagot, az operációs rendszer erre kínál egy beépített megoldást. Elegendő csupán az F11-et megnyomnunk, és az Intéző teljes képernyőre vált. Az alapbeállításoknak köszönhetően ebben a módban a menüszalag el lesz rejtve.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.