Hirdetés

Hogyan rendezzük a fájljainkat kiterjesztés alapján?



|

A File Fisher fájltípus alapján gyűjti egybe a dokumentumokat.

Hirdetés

A fájlok és dokumentumok rendezése már igen régen is szükségszerű feladat volt, ma pedig talán még nagyobb kihívás, mint valaha. Ami azt illeti, a saját gépünkön is muszáj valamilyen rendszer szerint kategorizálnunk az anyagainkat, ellenkező esetben rövid időn belül semmit sem találunk meg. 

Hirdetés

A rendszerezés egyik lehetősége a fájltípusok szerinti rendezés. A File Fisher abban nyújt segítséget, hogy a fájlok kiterjesztései alapján rendezi nekünk mappákba a dokumentumainkat, akár még a fájlstruktúrát megőrizve is. A beállításokban azt is eldönthetjük, mi legyen a másolatokkal, és pontosan milyen típusú fájlokat akarunk rendezni a segédprogrammal. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.