Hirdetés

Hogyan rendezzünk több programot egy képernyőre?



|

A WindowManager hatékonyan rendezi a megnyitott ablakokat egy képernyőn.

Hirdetés

A Windows 7 és a Windows 8 is rendelkezik egy úgynevezett AeroSnap funkcióval, amelynek a segítségével két egyforma méretű ablakot helyezhetünk el a képernyő jobb és bal felére. Azonban mindenki másképp szeret dolgozni, az egyes beállítások pedig értelemszerűen másoknak már nem biztos, hogy megfelelnek.  Számos program kínál előre beállított elrendezéseket, azonban ezeknél nem tudjuk mi magunk megválasztani az ablakok méreteit.

A WindowManager hatékonyan rendezi a megnyitott ablakokat egy képernyőn: a különböző méretű, már megnyitott ablakokat gyorsbillentyűkkel tudjuk odébb tenni, az előre beállított pontokra. Ha nem vagyunk elégedettek, az Alt + Szóköz egy virtuális hálót hoz elő, amivel gyorsan mindent újrapozicionálhatunk. A WindowManager itt érhető el.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.