Hirdetés

Hogyan rendezzünk zenéket metaadatok alapján?



|

A MusicZen automatikusan elvégzi a feladatot helyettünk.

Hirdetés

A mai világban az idő nagy érték, és úgy tűnik, senkinek sincs elég. Azért, hogy ezen segítsenek, a fejlesztők egyre jobb megoldásokkal állnak elő az idő megtakarítása érdekében. Amikor például nincs időnk mindent rendben tartani a gépünkön, nagyon jól jönne egy eszköz, amely ezt megteszi helyettünk.

Mindez a zenéinket tekintve is érvényes, és valószínűleg csak kevesen vannak, akik minden audio- és videofájljukat folyamatosan és kivétel nélkül rendezik, szempontok szerint csoportosítják. Ha szeretnénk ilyen rendet, de nincs hozzá időnk vagy türelmünk, érdemes a MusicZen segítségét hívni. Az alkalmazás automatikusan elvégzi helyettünk az átnevezési és a rendezési feladatokat, és a számok metaadatai alapján képes azokat különálló mappákba rendezni. Letöltés itt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.