Hirdetés

Hogyan rögzítsük a Skype-os beszélgetéseinket?



|

Kelljen bármiért felvennünk egy Skype-beszélgetést, a Phrozen Skype REC segít ebben.

Hirdetés

A VoIP a legkényelmesebb módja annak, hogy kapcsolatban maradjunk az ismerőseinkkel vagy munkatársainkkal. A Skype egy igen közkedvelt, VoIP-támogatott alkalmazás, amely ráadásul ingyenes, és közel minden platformon elérhető. Az egyik hiányzó funkciója azonban az, hogy nem képes a beszélgetéseink rögzítésére. 

Természetesen ezt a pluszt biztonsági és adatvédelmi okok miatt hagyták ki. Ha mi mégis szeretnénk felvenni valamit, például egy üzleti találkozót, akkor érdemes kipróbálnunk a Phrozen Skype REC nevű alkalmazást. Az audiostreamet rögzítő program WAV formátumban dolgozik, és a háttérből fut, anélkül, hogy megzavarná a munkánkat. Letöltés itt lehetséges. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.