Hirdetés

Hogyan rögzítsük a SMART-adatokat?



|

A DiskCheckup mindig rajta tartja a szemét a merevlemezeinken.

Hirdetés

Ma a merevlemezek elképesztő mennyiségű adatot képesek tárolni, az utóbbi években pedig már nem meglepő, ha egy átlagos otthoni felhasználó 1000 gigabájt tárhellyel rendelkezik. Minél több dokumentum és archívum van egy meghajtón, annál értékesebbé válik az idők folyamán, ezért a technológia fejlődése ellenére fontos, hogy lehetőleg elkerüljük a meghibásodásból fakadó adatvesztést.

 

A DiskCheckup egy azon segédprogramok közül, amelyek a merevlemezeket folyamatosan monitorozzák, a SMART adataikat pedig összegyűjtik. Amennyiben a HDD-k teljesítménye csökken vagy probléma adódik, az alkalmazás segítségével időben értesülhetünk a lehetséges hibákról, és időben menthetjük el minden olyan fájlunkat, amiket addig nem archiváltunk máshová is. A DiskCheckup itt érhető el.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.