Hirdetés

Hogyan rögzítsük gyerekeink tevékenységét?



|

A KidLogger minden szükséges területet képes naplózni.

Hirdetés

A szülők számára szükséges feladattá vált a gyerekeik internetes tevékenységének a monitorozása, legalábbis, ha fontos számukra, hogy ne találjanak felnőtt vagy számunkra káros tartalmakat. A KidLogger egy olyan nyílt forráskódú alkalmazás, amely a szülői felügyelet keretében képes naplózni a billentyűlenyomásokat, a használt fájlokat, mappákat, figyeli a Skype-ot, az audio-és videochateket, képernyőmentéseket készít, követi a gyakran használt programokat, illetve a webes előzményeket.

 

Az információkat egy egyesített felületen találjuk meg, ahol az összes konfigurált felhasználói fiók megjelenik. Az alkalmazás elindítása után egy átlátható ablakban állíthatjuk be a számunkra szükséges opciókat. A KidLogger ezen a linken keresztül érhető el.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.