Hirdetés

Hogyan rögzítsük PC-nk maximális hangerejét?



|

A Sound Lock megelőzi a semmiből előtörő hangos jeleneteket.

Hirdetés

Néha, amikor filmet nézünk, előfordul, hogy egyes jeleneteknek megváltozik a hangereje, és sokkal hangosabb effektekkel találkozunk, mint korábban. Ez egyesek számára zavaró lehet, főként este, ha más már alszik. A fülhallgatót nem mindenki szereti, a hangerő csökkentése pedig ellehetetleníti a halkabb részekre való figyelést.

 

A Sound Lock nevű apró alkalmazás arra hivatott, hogy egy maximális szintet szabjon annak a hangerőnek, ami a hangfalakból távozhat. A segítségével minden csatorna (összesen 14) hangerejét beállíthatjuk. A működési elv az, hogy a hangos jeleneteknél a program a hangerőt lecsökkenti, a halknál pedig visszaerősíti. Telepítés után az alkalmazást a Tálcán kell keresnünk. Letöltés itt.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.