Hirdetés

Hogyan streameljük a zenéinket?



|

Az AudioStreamer egy nyílt forráskódú windowsos alkalmazás.

Hirdetés

Sokszor akkor is jó lenne keresgélni a teljes zenetárunkban, amikor nem vagyunk otthon. Sajnos a hordozható zenelejátszóra és a pendrive-ra valószínűleg nem fér fel a teljes kollekciónk, így valami más megoldást kell keresni. Ha nincs kedvünk mindent feltölteni a felhőbe, akkor inkább streameljünk zenét otthonról, a neten keresztül. 

Hirdetés

Az AudioStreamer egy nyílt forráskódú windowsos alkalmazás, amely streaming szerverként viselkedik. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a gépünkről LAN-on vagy interneten keresztül streamelhetjük a zenét, amit aztán akárhonnan elérhetünk egy másik gépről, telefonról vagy tabletről. Később csak a böngészőn keresztül be kell jelentkeznünk az általunk megadott névvel és jelszóval a szükséges IP címet beírva, és máris hallgatjuk az otthoni gépen keresztül a teljes kollekciót. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.