Hirdetés

Hogyan szedjünk szét egy GIF fájlt?



|

A 7GIF segítségével a kedvünk szerint alakíthatjuk a mozgóképeket.

Hirdetés

Az animált GIF-ek használata gyakorlatilag a web születésekor elkezdődött, azonban a formátum most újra a virágkorát éli. A GIF a fórumokon és a képfeltöltő oldalakon is nagyon népszerű módja lett annak, hogy mutogassunk egy vicces jelenetet vagy egy állatot. 

Windows operációs rendszerek alatt rengeteg olyan szoftverből lehet választani, amelyek segítségével megnézhetjük, módosíthatjuk ezeket, de akár létre is hozhatunk a segítségükkel egyet. Az egyik ilyen program a 7GIF, amely képes arra, hogy megváltoztassa a GIF-ek lejátszási sebességét. A programban a lejátszást szüneteltethetjük, de akár meg is fordíthatjuk. Ha szükség van az egyes képkockákra, akkor JPEG formátumban ki is tudjuk őket menteni. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.