Hirdetés

Hogyan szerezzük vissza a Chrome korábbi Új lapját?



|

Van megoldás, ha nem tetszik a jelenlegi Új lap.

Hirdetés

A Chrome böngésző nagyobb frissítései közül egyértelműen az volt az egyik legnagyobb felháborodást keltő változtatás az utóbbi időben, hogy kicserélték az Új lap tartalmát, a gyakran látogatott weboldalak mozaikjára, egy app gombbal díszítve. 

Hirdetés

Akinek nem nyerte el a tetszését, az minden bizonnyal már keresett valamilyen beépülőt, ami lecseréli az Új lapot. Ha ez nem vált be, és inkább vissza szeretnénk kapni a régi megoldást, akkor tegyük a következőt: írjuk be a címsorba, hogy [chrome://flags]. Görgessünk lentebb, és keressük meg az "Instant bővített API engedélyezése" sort. Ezt állítsuk át "Kikapcsolva" állapotra, majd indítsuk újra a böngészőt. A művelet végén visszakapjuk a korábbi Új lapot. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.