Hirdetés

Hogyan szerezzük vissza a Chrome-ot a Windows 8-hoz?



|

A Chrome mellett a Google keresője is kiültethető a Start képernyőre.

Hirdetés

A Google elindított egy Get your Google Back (Szerezze vissza a Google-t) névre keresztelt oldalt, amellyel a felhasználóknak a Chrome és a Search appokat kínálja Windows 8 rendszerekhez. Mivel a Windows 8 már a piacon van, a fejlesztők számára elérkezett az idő, hogy a felhasználóikat az új operációs rendszer alatt is támogassák.

 

A Google Search app segítségével lecserélhetjük a Vezérlősávba (Charms Bar) integrált Bing keresőt, ezzel kiküszöbölve, hogy a böngészőn keresztül kelljen keresni bármit is. A Start képernyőre ezen felül Google csempe is kerül, amely ráadásul az aktuális doodle-t is képes megjeleníteni. A Chrome böngésző természetesen nem igényel bemutatást. A Windows 8-hoz készített Google-appok itt érhetőek el.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.