Hirdetés

Hogyan szerezzünk 1 terabájtot ingyen a felhőben?



|

A Yunio gyakorlatilag mindegyik platformon keresztül elérhető.

Hirdetés

Kétségtelen, hogy a felhős tárhelyek manapság népszerűbbek, mint valaha. Bár több szolgáltató is csökkentett árat mostanában, az aki nagy tárhelyre vágyik, általánosságban sajnos továbbra is alaposan a zsebébe kell, hogy nyúljon. Vannak persze kellemes meglepetések is, amelyek szokatlanul nagy kapacitást biztosítanak, ingyenesen. 

Hirdetés

Ilyen a Yunio is, amely gyakorlatilag minden asztali és mobil platformon keresztül elérhető. A legfigyelemreméltóbb vonzereje a szolgáltatásnak az, hogy minden egyes regisztrálónak 1 terabájt ingyenes tárhelyet ad a kezébe. A 2011-ben létrejött cég ráadásul 256 bites AES kódolást is használ, így a fájljaink biztonságáért sem kell aggódnunk. 

 

Frissítés: sajnos a Yunio nemcsak az új előfizetők számára tette időközben fizetőssé a szolgáltatását, de a meglévő felhasználóknak is fizetniük kell, ha igényt tartanak az 1 terabájtjukra. Nagy kínai tárhelyet mindenesetre a Baidu is ad, ott a 2 terabájt van valóban ingyen, némi trükk után. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.