Hirdetés

Hogyan szerezzünk 100 GB ingyen tárhelyet a felhőben?



|

A Zoolz akár 100 gigabájtot ad mentési célokra, ingyenesen.

Hirdetés

A fájlszinkronizálásra alkalmas felhő-alapú tárhelyekből rengeteg áll a felhasználók rendelkezésére, ráadásul a legtöbb még azt is elmondhatja magáról, hogy egyszerre több platformon is működik. A Zoolz mást kínál, ez ugyanis adattárolásra és mentésre szakosodott.

Az asztali klienst használó szolgáltatás képes a felhőbe menteni a fájljainkat, azonban a megszokottal ellentétben nem enged azonnali hozzáférést ezekhez. Mivel biztonsági mentésként kezelik a tartalmakat, ezért néhány órát kérnek azok visszaszolgáltatására. Az asztali app képes rendszeres mentéseket végezni automatikusan, ezeket pedig visszaállíthatjuk később. A Zoolz zárt béta formájában üzemel, de az első egy millió ember azonnal használatba veheti Windowson, iOS-en és Androidon.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.