Hirdetés

Hogyan szerezzünk értesítőt a Facebookhoz?



|

A Chime asztali értesítőket ad a Gmailhez, a Twitterhez, a Facebookhoz és még sok máshoz is.

Hirdetés

A Facebookhoz és a Twitterhez nagyon könnyű olyan kiegészítőt találni a böngészők alkalmazásboltjában, amelyik értesítéseket küld nekünk, ha valami történik a közösségi oldalon. Olyat már sokkal nehezebb, ami egyszerre több szolgáltatást is kezel. A Chime olyan, amely Chrome alatt használható, és többel is elboldogul.

A Chime asztali értesítéseket küld nekünk akkor, ha történik valami az alábbi oldalak valamelyikén: Gmail, Twitter, Facebook, Reddit, LinkedIn, Quora, Github, Flickr, Stack Overflow, Foursquare. A legújabb értesítések felugró ablakban jelennek meg a Chrome-ban, az összesítéshez pedig külön ablakban is hozzáférhetünk. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.