Hirdetés

Hogyan szerezzünk Facebook-barát böngészőt?



|

A RockMelt egy Chromium-alapú, közösségi életre optimalizált böngésző.

Hirdetés

A RockMelt egy olyan Chromium-alapú szoftver, amely egy közösségi életre optimalizált böngésző. Az alkalmazás középpontjában a felhasználó közösségi tevékenysége és annak ismerősei állnak. Képes megosztani barátainkkal, hogy milyen oldalakat látogatunk, információinkat, kereséseinket.

 

A gyorsnak és stabilnak mondott böngésző még a kedvenc könyvjelzőinket is meg tudja osztani. Az új szolgáltatások révén talán nem meglepő, hogy a RockMelt használatához először egy Facebook-felhasználónév szükséges, amivel be is kell jelentkeznünk. A RockMelt egyébiránt felhő-alapú, így beállításainkat bárhonnan elérhetjük.

 

Az elmúlt napokban a RockMelt sokat fejlődött, ami leginkább a Facebookkal kapcsolatos kibővített funkciókat érinti. Könnyebbé vált az ismerőseink, az üzeneteink, a profilunk kezelése, a csevegőprogram, a státuszfrissítés használata. További panelek és opciók jelentek meg a böngészett fülek mellett, továbbá az oldalpaneleken is. A RockMelt legújabb verziója az alábbi linken keresztül érhető el.

 

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.