Hirdetés

Hogyan szerezzünk felhő-alapú vírusírtót, tűzfallal?



|

A Panda Cloud Antivirus legújabb verziója már tűzfallal is csábítja a felhasználókat.

Hirdetés

Amennyiben Ön éppen új antivírus-programot keres számítógépére, és szeretné, ha az ingyenes lenne, érdemes egy pillantást vetnie a Panda Cloud Antivirus legújabb verziójára. A meglehetősen kisméretű alkalmazás a felhő-alapú szolgáltatásának köszönhetően nagyon kis mértékben terheli meg gépünk erőforrásait, emellett a vírusdefiníciós adatbázisok frissítgetése miatt sem kell többé aggódnunk, ugyanis a távoli felhőben mindig minden naprakész.

 

A Panda Cloud Antivirus óriási hátránya viszont, hogy minden tudását az interneten keresztül szolgáltatja, emiatt lehetőség szerint állandó és kiváló netkapcsolatra van szükségünk. Természetesen az aktuális frissítéseket a program tárolja, és internet nélkül is védelmet nyújt a felhasználóknak.

 

Az új, 1.9.1-es béta verzióban megjelent a teljes mértékben üzemkész tűzfal is, amely automatikusan figyeli a kimenő és a bejövő forgalmat. A tűzfallal létrehozhatunk a rendszer és az alkalmazások számára is szabályokat, és minden további olyan műveletet elvégezhetünk vele, amit egy alapszintű tűzfaltól elvárunk. Az új verzióban számos hibát javítottak, illetve az automatikus és a manuális keresés teljesítménye is fejlődött. A Panda Cloud Antivirus 1.9.1 bétája innen tölthető le.

 

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.