Hirdetés

Hogyan szerezzünk hordozható fájlkezelőt beépített funkciókkal?



|

Az A43 egy sokoldalú, telepítést nem igénylő fájlkezelő.

Hirdetés

Az adattárolók növekedése miatt egyre kevésbé vagyunk rákényszerítve adataink szortírozására, ebből pedig egyenesen következik, hogy nehezebb dolgunk van, ha keresünk valamit vagy rendben akarjuk tartani a fájljainkat. Ezért mindig jó, ha kéznél van egy fájlkezelő, amelyik esetleg némi extra szolgáltatást is felvonultat, szemben az Intézővel.

 

Az A43 beépített szövegszerkesztőt tartalmaz, kezeli a tömörített fájlokat, illetve fejlett keresőt is kínál. Használhatunk benne gyakran elért könyvtárakat, kedvenceket. A számos plusz beállítással kecsegtető, telepítést nem igénylő A43 innen szerezhető be.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.