Hirdetés

Hogyan szerezzünk kompakt lejátszót a Spotify-hoz?



|

A Winfy egy nyílt forráskódú, mini lejátszó az Asztalra.

Hirdetés

A Spotify többek között azért érdemelt ki nagy elismerést a zenekedvelők körében, mert meglehetősen nagy az adatbázisa, többféle platformot is támogat, na és persze igen jó minőségben streamel. A hazánkban egyelőre csak némi trükközéssel elérhető szolgáltatás windowsos kliense csak közvetlenül az alkalmazásból irányítható. 

Ekkor jöhet képbe a Winfy, amelynek segítségével már nem lesz probléma, ha munka közben akarunk számot cserélni vagy hangerőt állítani. A nyílt forráskódú mini lejátszó kiegészítőként tud beépülni a Spotify-ba, majd irányítani azt. A Winfy egy minimalista lejátszó, amely pont emiatt nagyon praktikus választás. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.