Hirdetés

Hogyan szerezzünk Launchpadet Windows alá?



|

Az OS X Lion kedvelt funkciója Windows alatt is elérhető.

Hirdetés

A Mac OS X Lion operációs rendszer egyik kedvelt funkciója, a Launchpad egy olyan alkalmazásindító, amely az iOS-ben megismert indítóképernyővel ruházza fel az asztali operációs rendszert. A funkció Windows alatt sem elérhetetlen, erre az egyik jó példa az XLaunchpad nevű program.

 

Az ingyenes alkalmazás hordozható, tehát telepítést nem igényel. Futtatás után máris ismerős lesz a kezelőfelület az Asztalon. Rengeteg beépített parancsikont adhatunk hozzá a kezdőlaphoz, de természetesen egyéb fájlok, programok vagy mappák hivatkozásait is használhatjuk. Az XLaunchpadből kiléphetünk, ha a Tálcára vagy az Asztalra kattintunk, vissza pedig az F12-vel vagy az értesítési területen látható ikonnak tudunk ugrani. A soronkénti ikonok száma, az oldalankénti sorok száma, az ikonok mérete, a margók, mind tetszés szerint beállíthatóak. A kevés erőforrást igénylő XLaunchpad itt érhető el.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.