Hirdetés

Hogyan szerezzünk menüszalagos PDF-olvasót?



|

A válasz az ingyenes Nitro PDF Reader, amely számos szolgáltatással rendelkezik.

Hirdetés

PDF típusú dokumentumok olvasására a legtöbben Adobe Readert vagy Foxit Readert használnak. Egy másik lehetséges alternatíva a szintén ingyenes Nitro PDF Reader, amely az előbbi kettővel szemben azt az előnyt kínálja, hogy olyan menüszalaggal rendelkezik, mint amit az Office 2010-ben is megismerhettünk.

 

Az eszközök külön fülekre vannak válogatva, továbbá funkciók szerint csoportosítva. A program felülete egyszerű és átlátható. A menüszalagba egyébként rengeteg plusz funkciót rejtettek, így például egy dokumentumba közvetlenül is írhatunk megjegyzéseket, különféle módokon menthetünk; darabolhatunk fel dokumentumokat vízszintesen és függőlegesen is a párhuzamos megtekintés céljából. A Nitro PDF Reader Windows 7 és Vista alatt előnézeti képet is ad a dokumentumokról az Intézőben. Az alkalmazás innen szerezhető be.

 

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.