Hirdetés

Hogyan szerezzünk mindenes fájlkezelőt?



|

Ha valaki klasszikus fájlkezelőt szeretne, az Unreal Commander jó választás lehet.

Hirdetés

Amennyiben nem fordítunk elég gondot a dokumentumaink kezelésére, az könnyen ahhoz vezethet, hogy rövid időn belül semmit nem találunk meg. Természetesen a Windows Intéző is segítséget nyújt, de azért közel sem olyan nagy tudással és sok szolgáltatással, mint lehetne. 

Éppen ezért ajánlott lehet a jobb fájlkezelés érdekében egy erre a célra kifejlesztett program használata. A mezőny igen népes, így csak egy a sok kiváló megoldás közül az Unreal Commander. A két panellel rendelkező alkalmazás igazán könnyűvé teszi a dokumentumaink rendben tartását, ha pedig igényelünk hozzá egy ingyenes licencet, akkor a funkciók terén sem marad hiányérzetünk. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.