Hirdetés

Hogyan szerezzünk mindenes médialejátszót?



|

A Nightingale még beépített böngészőt is tartogat.

Hirdetés

Rengeteg program létezik, amely alkalmas a zenei könyvtárunk kezelésére és lejátszására. A döntés éppen ezért olyan nehéz, amikor a nekünk tetsző médialejátszót keressük. Ha olyat szeretnénk, ami lehetőleg minden szükséges funkciót kezel, akkor is elegendő lehet egyet választani. 

Hirdetés

Nightingale például egy olyan nyílt forráskódú médialejátszó, amely a gépünkön lévő összes zenével és videóval elboldogul. A funkcionalitása azért sokoldalú, mert rengeteg kiegészítővel rendelkezik, amelyek harmadik felektől származnak. Az alkalmazás nem csak a SoundCloudról tud streamelni, de kezeli például a Last.fm-et, és van saját, beépített böngészője is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.