Hirdetés

Hogyan szerezzünk részletes adatokat notebookunk akkumulátoráról?



|

A BatteryInfoView számos információt biztosít a felhasználók számára.

Hirdetés

A notebookok és netbookok használói számára sok esetben fontos kérdés az akkumulátor állapota, töltöttsége. Sokszor figyelniük kell az akkumulátor ikonját a Tálcán. Azonban az említett ikon nem biztosít részletes információkat és adatokat az energiaforrásról.

 

A BatteryInfoView nevű alkalmazás képes arra, hogy részletesebb információkat szolgáltasson. Kiírja az akku nevét, gyártóját, szériaszámát, gyártási dátumát, aktuális állapotát, aktuális kapacitását, teljes töltöttségi kapacitását, feszültségét és töltöttségi szintjét is.

 

A program hordozható, ezért telepítést nem igényel. A beállított időközönként naplóban is képes rögzíteni az akku állapotának adatait. Letöltés itt.

 

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.