Hirdetés

Hogyan szerezzünk részletes információkat a videokártyánkról?



|

A GPU-Z minden lehetséges adatot a rendelkezésünkre bocsát.

Hirdetés

A GPU-Z egy remek ingyenes program, amely képes arra, hogy a beépített grafikus vezérlőnkről vagy a belső videokártyánkról részletes adatokat szolgáltasson, a típustól kezdve a GPU órajelén át a BIOS-verzióig.

 

A kártyánk neve mellett a kiadási számát, a GPU nevét, a használt technológia nevét, a kártya megjelenésének dátumát, a BIOS verzióját, a GPU ID-jét, a memória típusát, driververzióját és a GPU órajeleit is láthatjuk, többek között.

 

A GPU-Z NVIDIA és AMD kártyákkal egyaránt működik, az adatokról pedig gyorsan készíthetünk képet is, az alkalmazás kamera gombjára kattintva. A GPU-Z innen tölthető le.

 

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.