Hirdetés

Hogyan szerezzünk Start képernyőt a Windows 7-hez?



|

A WinMetro a Start képernyő mellett a Vezérlősávot is megpróbálja utánozni.

Hirdetés

A Windows 8 rengeteg kritikát kapott a Start menü eltörlése miatt, és sokaknak nem tetszett új Start képernyő, valamint a Vezérlősáv. Rengeteg olyan alkalmazás született, amely arra hivatott, hogy megpróbálja elrejteni a Start képernyőt, kikapcsolni a Vezérlősávot, és visszatenni a Start menüt a bal alsó sarokba. 

A WinMetro ennek pont az ellenkezőjét csinálja, és megpróbálja lemásolni Windows 7 alatt a Windows 8 Start képernyőjét. Természetesen a Modern UI funkcionalitására még csak gondolni sem lehet, azonban kinézetre egy részben hasonló élményben lehet részünk. A WinMetro ide kattintva tölthető le.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.