Hirdetés

Hogyan szerezzünk szupermodern Start menüt?



|

A Start Menu Reviver remek megoldás azoknak, akik hiányolják a régi menüt.

Hirdetés

Szeretjük-e vagy sem, a Kezdőképernyő marad a Windows 8 szerves része. Ami azt illeti, a Windows 8.1-ben is megtaláljuk, és a Tálcába épített Start menü gomb sem a régi menüt hozza elő, hanem egyszerűen átirányít minket a Modern UI-ra. Éppen ezért, aki hiányolja a régi Start menüt, annak alternatíva után kell néznie. 

Ha a Start8, a Pokki és a Classic Shell sem váltotta be a hozzájuk fűzött reményeket, akkor ígéretes alternatíva lehet a Start Menu Reviver. Ez a megoldás a Kezdőképernyő minden funkcióját a rendelkezésünkre bocsátja, de az Asztalról férhetünk hozzá a kedvenc programjainkhoz és webhelyeinkhez is a segítségével. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.