Hirdetés

Hogyan szerezzünk telefonos képfelismerőt?



|

A CamFind bármit kikeres, amit lefotózunk az okostelefonunkkal.

Hirdetés

Az okostelefonok egyik legnagyobb előnye az, hogy gyakorlatilag képesek helyettesíteni egy alapképességű fényképezőt, így az adott eszköztől függően más-más minőségben bár, de mindig le tudjuk fotózni, amit éppen le szeretnénk. Később persze előfordulhat, hogy némi információra is szükségünk lenne arról, ami a képen van. 

Hirdetés

Ilyenkor vehetjük nagy hasznát a CamFind nevű appnak, ami iOS és Android rendszereken egyaránt alkalmas arra, hogy kikeresse a fotóinkon szereplő tárgyakat. A weben ezután kapcsolódó találatokat, képeket, és még ár-összehasonlításokat is meg tud jeleníteni a vonatkozó tartalomról, legyen az egy telefon vagy egy autó. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.