Hirdetés

Hogyan szerezzünk tudomást az új, automatikusan induló programokról?



|

A StartupEye figyelmeztet az új, automatikusan induló programokra.

Hirdetés

Az automatikusan induló alkalmazásaink listájával mindig jó tisztában lenni, és ha olyat találunk, ami nem tartozik oda, vagy nem szükséges, akkor azt eltávolítani. A StartupEye segít abban, hogy ezt könnyen megtegyük, ugyanis az ingyenes alkalmazás a háttérben fut, majd értesít minket, amikor egy program regisztrálja magát az automatikusan indulóak közé.

 

Ha egy programot telepítünk, vagy egy kártevő próbálja magát regisztrálni, akkor a StartupEye figyelmeztet minket - a felugró ablakban pedig lehetőségünk van a listáról törölni a programot. A Registry változásaira figyelmeztető alkalmazás letölthető innen.

 

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.