Hirdetés

Hogyan szerezzünk virtuális érintőpadot?



|

A TouchMousePointer hasznos kiegészítő lehet érintőképernyőkhöz.

Hirdetés

A Windows a 8-astól kezdve az érintésre optimalizálódott, illetve a tabletek és a hibrid eszközök is. Természetesen a Modern UI-val nincs is probléma, azonban ha a régi, asztali módban akarunk dolgozni, az érintőképernyő sokszor hátrány, lassító tényező lesz. Persze használhatunk egeret, de út közben vagy ölben ez nehézkes

Hirdetés

Éppen ezért az effajta kijelzőkhöz remek kiegészítés lehet a TouchMousePointer, amely gyakorlatilag egy virtuális érintőpadot jelenít meg a képernyőn. A pad a notebookok megoldását emulálja, jobb és bal gombokkal. Természetesen a képernyőn a helyét és a beállításait már mi magunk választhatjuk ki. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.